Prosím poraďte nějakou fintu. Náš malej je nastuzenej...má brát sirup a kapky...ale získal k tomu takovou averzi že už mi za chvíli pomalu ani nebude chtít jíst..jak vidí lžičku tak secvakne rty k sobě a prostě do něj nic nedostanu. Dneska jsem zkusila ho obalamutit tím, že jsem sirup dala do dudlíku od kojenecký lahve..začal tahat a hned přestal protože mě prokoul...tak to skončilo tak že jsem stejně jako naše dětská doktorka ...malýho položila a prstama jsem mu secvakla pusu tak aby jí musel pootevřít a sirup jsem mu tam pomalu kapala...všechno to vyprskal...já už nevím jak na něj...v pondělí mu píchali ucho...v úterý byl bez teplot a včera se teploty vrátili....takže léčit se musí..ale jak??? přemýšlela jsem jestli budou ty léky mít účinek když bych je třeba přimíchala do přesnídávky...už fakt nevím..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.