Ahoj Tante. S cestou do Vrchlabí mám zkušenost z února.Jeli jsme z Prahy 5, takže to bylo navíc přes celou Prahu, a v podstatě jsme to nestihli
.
Ale bylo to tak, že jsem měla najatou porodní asistentku, která ke mně na začátku porodu přišla domů a pak teprve jsme jeli (s tím, že kdyby to byla rychlovka, tak nikam nejedeme). Měla ten Porod vést i ve Vrchlabí. Ono se to cestou nějak zvrhlo a začala jsem rodit v autě, sice až úplně na konci cesty, takže jsem to ještě stihla do baráku, ale bylo to za pět minut dvanáct (mimino se narodilo ve dvanáct přesně
).
Takže tak. Ta cesta trvala necelé dvě hodiny, kdyby byla někde zácpa, bylo by to dýl. Kdybych se mohlla znova rozhodnout, jestli bych takhle jela (i s tím vědomím, že porodím cestou), tak bych asi jela. Moc se mi tam líbil pobyt na šestinedělí, měli jsme s partnerem svůj pokoj, ke konci tam s námi byl i starsí syn. Taková příjemná dovolená to byla.
Ale jestli budu někdy ještě rodit, tak nevím, jak se rozhodnu. Jednou bych taky chtěla trávit první dobu porodní někde jinde než v autě