To, jestli se prádlo sráží nebo ne podle mě závisí na kvalitě vlákna, ne na sušičce. Respektive AEG Ti prádlo určitě nezničí. U toho žehlení mám odpozorováno, že nejlíp vypadá prádlo pokud se sušilo prádlo se stejnou strukturou (tj. lehké a tenké s lehkým a tenkým), nebylo odstředěno na příliš vysoké otáčky a dlouho (u nás bílé na dlouhý program) a vytáhla jsem ho brzo (nicméně ta naše sušička to nějak natřášá v pravidelných intervalech i po dosušení, pokud to nastavím). A nesmí být přeplněná. Pak taky záleží, jak vysoké požadavky na prádlo máš, myslím na tu rovnost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.