| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tulačko, byla to velmi ojedinělá situace, naprosto neplánovaná, nepředvídatelná, prostě o půlnoci byla publikována keška v onom místě. ~y~~y~~y~ Touha po umístění na bedně v pořadí odlovu byla umocněna možností šéfky povolat do zbraně brigádnici, která je volně k dispozici, nedostala se na VŠ.
Taková akce mě dokáže nabít na spoustu dní.
Ale zlato jsme stejně neurvaly, nějaký magor se zalogoval ve 3 ráno, prý jel v mlze na skútru z OV, při znalosti místního terénu nechápu a smekám. ~o~~a~~b~ Ale adrenalin je adrenalin... ~x~
Jen je mi líto, že se nám nepovedla synchronizace s H, byla by to dokonalá akce. Ale něco ráno neodkladně řešila a dorazila pro bronz hodinu po nás. Aby ne, domorodka. ~z~

Sleduji rozbouřenou diskusi k časostroji na rynku v Brně, doufám, že se nám povede na jaře zajet na tu nádheru podívat. To jsou věci...~x~

Jj, A nám lehce muskulatí, poctivě maká v soukromém fitku (rozuměj - v sušárně ve vedlejší bytovce, vybavené starými tepichy a nějakým tím závažím) ~z~

Tak už jsem si říkala, jak hezky v klidu proplouváme pubertou naší mládeže, bez křiku a hádek, když tu náhle ťafka! F měl včera prodlouženou v tanečních (A má dnes), před časem řekl, že nechce, abychom tam šli, že až na šlusku, že ještě nic moc neumí. Ok, souhlasili jsme, závěrečnou si užijeme. Něco jsem zaslechla předem, ale nevěřila, včera večer vystartoval v obleku v doprovodu mladé vdané sousedky a její matky. Ani si mi neřekl o odvoz, vezl je manžel sousedky. Nevím, jestli se smát, zuřit nebo brečet, sousedi mě pozdravili jen tak na půl pusy, předpokládám, že máme tedy pověst drsných rodičů, co své dítě neživí, nemilují, ba dokonce dusí. ~o~
Já snad jednou napíšu knížku...~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.