Přidat odpověď
Holky dneska odpoledne chtěly jít ke kamarádce. Řekla jsem jim, fajn, můžete jít, ale až budete mít uklizené pokojíčky. Samozřejmě brblání a remcání, nicméně mladší dcera (10-letá) si pokoj do stanoveného času uklidila, zatímco starší (12-letá) si četla a vykašlala se na to, pokoj jak po výbuchu atomovky. Dovolila jsem tedy jít jen té mladší a starší "za trest" nesměla. Vyslechla jsem si nepěkné nadávky směřující na mou osobu, ovšem trvala jsem na svém. Dokud nebude uklizeno, nikam nejde. Jenže asi za půl hodiny jsem zjistila, že starší dcera se tajně vytratila z baráku a šla ke kámošce taky. Já tady běsním, že ji přerazím, mobil mi nebere a jít za ní abych u kámošky dělala cirkus, to mi přijde blbé. Navíc toto neudělala poprvé. Vůči té mladší je to nefér, ta se snaží, starší na vše kašle a celkem jí to prochází. Chápu, že začínající puberta dělá své, ale trochu by mě respektovat měla. Bít ji nemůžu, počítač jsem jí už zabavila, na zákazy a příkazy kašle, je drzá, fakt nevím co s ní. Jak byste reagovali v této situaci?
Předchozí