Ahoj, jsem ve 38.tt a mám přesně to co popisuješ. S tím rozdílem, že mi 3 doktoři nezávisle na sobě řekli, že teď mi žádná vyšetření dělat nebudou, že to po porodu odezní a teprve pokud ne, budou to řešit. Může to prý být syndom karpálu nebo "jenom" uskřípnutý nerv někde jinde než v zápěstí. Nerada to přiznávám, ale u toho třetího dr. jsem se po tomhle sdělení rozbrečela, protože jsem doufala, že alespoň neurolog přijde s nějakým řešením nebo částečnou úlevou. V noci naspím průměrně tak 4 hodiny v hodinových až dvouhodinových intervalech a o žehlení výbavičky si můžu nechat jenom zdát. Trochu mi pomáhají ortezy na obě zápěstí, ale žádná hitparáda to ani s nimi není. Dál přesně to co tu už někdo psal - vyvěsit ruce podél těla i když to vzhledem k tomu, jak mám ruce oteklé zní divně. No a potom pohyb, takže i když jsem unavená a nevyspalá tak lítám jak čamrda .. no čamrda na konci těhotenství
![:-)](/g/s/0.gif)
.. protože je mi pak líp, než když polehávám. Přeju nám oběma, aby to fakt po porodu odeznělo, protože představa, že v podstatě mrtvejma rukama, kterejma nejsem schopná ani oloupat brambory budu chovat miminko mě docela děsí.