Ahoj, jsem ve 38.tt a mám přesně to co popisuješ. S tím rozdílem, že mi 3 doktoři nezávisle na sobě řekli, že teď mi žádná vyšetření dělat nebudou, že to po porodu odezní a teprve pokud ne, budou to řešit. Může to prý být syndom karpálu nebo "jenom" uskřípnutý nerv někde jinde než v zápěstí. Nerada to přiznávám, ale u toho třetího dr. jsem se po tomhle sdělení rozbrečela, protože jsem doufala, že alespoň neurolog přijde s nějakým řešením nebo částečnou úlevou. V noci naspím průměrně tak 4 hodiny v hodinových až dvouhodinových intervalech a o žehlení výbavičky si můžu nechat jenom zdát. Trochu mi pomáhají ortezy na obě zápěstí, ale žádná hitparáda to ani s nimi není. Dál přesně to co tu už někdo psal - vyvěsit ruce podél těla i když to vzhledem k tomu, jak mám ruce oteklé zní divně. No a potom pohyb, takže i když jsem unavená a nevyspalá tak lítám jak čamrda .. no čamrda na konci těhotenství
.. protože je mi pak líp, než když polehávám. Přeju nám oběma, aby to fakt po porodu odeznělo, protože představa, že v podstatě mrtvejma rukama, kterejma nejsem schopná ani oloupat brambory budu chovat miminko mě docela děsí.