.... pokud jsi prošla návody.... tak nevím nevím jestli se mi podaří ti efektivně poradit. Každopádně vložka XXL opravdu zvětšuje. Dává dva centimetry na každé straně a taky zvětší hloubku sedu. takže : PRVNĚ SE MUSÍ SUNDAT TEN MĚKKÝ POLSTROVANÝ POTAH !!! a pak místo něj zasunout ten nepolstrovaný XXL. Zkoušeli jsme to zatím jen dvakrát, takže krok po kroku nevím jistě- to bude v tom návodu. ale je lepší si sundat sedačku z podvozku, pak odstranit boudu. pak ze sedáku odstranit tu polstrovanou vložku. "korpus" toho sedáku tam zůstává. Pod zadečkem odcvakneš dvě patentky a rozlepíš suchý zip pod nožičkama. pak odepneš bezpečnostní pásy a vysuneš ten mezi možičkama tou dírou pod sedačku.Pak se to pomalu vysune z konstrukce - nahoře a po stranách. Potah XXL se tam dává stejným způsobem, jen v obráceném pořadí. Doufám, že jsem poradila zprávně a že jsem na nic nezapomněla. Ještě dodávám, že to jde z konstrukce vysunout obtížně když to není ochozené, tak se toho neboj. Přeju hodně štěstí !
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.