Ahoj Petro, nechtěla jsem, aby můj příspěvek vyzněl nějak zle. Já jsem v podstatě také domácí maminkovský typ,ale vzhledem k tomu, že mám manžela často mimo /ne sebe, ale domov/, tak mi nezbývá nic jiného, než řešit nákupy, lékaře apod. vlastními silami. A kromě toho chodím s dětmi pravidelně ven a to se snažím, abychom se nebatolili jen kolem baráku na sídlišti. Je fajn, že po svém psu uklízíš, taky jsem to dělala, fakt se můžu vzteknout, když nejméně jednou týdně čistím dětem botky. Nevěřím tomu, kdyby se tato bezplenková metoda ujala /i když pochybuju, protože mě se to fakt zdá mimo, ale to je jen můj osobní názor/, že všechny maminy budou po svých dětech vše uklízet /je to vidět právě u psů/, a protože veřejné WC je fakt dost problém - nejsou všude a občas na některé bych ani děti nepustila, tak by jenom k psím přibyla i dětská. Prostě používání plenek mi přijde venku hygieničtější/vždy je možné najít místo, kde dítě v klidu a čistotě přebalit/. Jestli někdo podotkne, že 3 leté děti už nemají plíny a také občas venku potřebují WC, tak to je oproti miminkům, které nemají vyluč. soustavu vyvinutou, opravdu jen občas a větší děti jsou schopné minutku vydržet, než-li se to pravé místo najde.
Předchozí