| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
pokud Ti malá trpí na koliky, určitě dietu dodržuj.
Já měla ten samý problém. Malá je 5 měsíců a stále dietku držím..
Už je větší a umí to vyprdět, ale stejně jí bříško občas bolí.
Vynechávala jsem z jídelníčku: cibule, česnek, pečivo ( teď už si starší dám ), hrozny, jablka, hrušky, kedlubny, prý nadýmá i kořenová zelenina kromě mrkve, no a pak všeobecně luštěniny, vejce,nekořenit, taky nejez to co nadýmá tebe.. Každého nadýmá úplně něco jiného...
Zkus používat kapičky Baby calm... Ty jsou jen bylinkové a tak je můžeš používat pořád :) Nám pomohly nejvíc. Co se týče probiotik, určo používat, ale efekt se dostaví až po delším používání :)
Sab simplex je dobrý, ale pokud ho používáš déle, mimco si na to zvykne a už to nezabírá :(

Ještě je dobrý nejíst citrusy a jahody.. to by také mohlo vadit :(
Tak snad jsem trosku pomohla asi jsem nenapsala vše :)
Přeji hodně radostných dnů bez pláče :) a ať malou koliky co nejdříve přejdou :))
Milana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.