Insulo to mi připomnělo jak můj 2,5letý syn viděl v Tv náhodou jsem jí nechala zapnutou a on se po o vzbudil a mezi tím se změnil program na porod....já v tý době těhotná měsíc před porodem.... Chodil se mě ptát jestli už leze DAníček ven.... V tu dobu jsme začali vysvětlovat....jak vyleze,ale po tom co viděl v Tv měl jasno. Ptal se jen jestli se tak narodil i DAn a on. PAk se v 4letech porval ve školce(poprvé a skoro naposledy), myslel si, že jsou děti pitomý, když si myslej , že je maminka našla v zelí.....a podobný nesmysli.
TAkže jsem byla ve školce an koberečku, že takhle malý dítě by nmic vědět nemělo. Já jsem jim řekla, že si to nemyslím. A že těhotnej člověk asi těžko utají existenci mimina v břiše a že se s nima o tom nemíním bavit...co synovi řeknu a co ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.