Bohužel to není jenom o Ježíškovi. Oni nám kradou celé Čechy. Pozoruji, kolik dětí neumí ani ve druhé třídě české koledy, ale Jingle Bells - snad jsem to napsala správně - vyšvihnou skoro ještě ve školce. V telce vidíme, jak malí Američani v první třídě zpávají hymnu a ti naši? Jak jsem zjistila tak do páté třídy českou hymnu neumějí. Hrůza. A můžeme se pak divit, když na otázku jak vypadá Ježíšek dítě odpoví že je to starý pán s dlouhýma vousama a červeným oblečkem? Je škoda, že se děti ochuzují o takové vánoce, jaké pamatuji já: koledy, čekání na Ježíška - coby batole v košilce, betlémy atd....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.