Ahojky, tak s ním šesti měsíčním snažením jsme na tom stejně, už mě to taky leze na mozek i když se na to snažím nemyslet, ale ono to nějak nejde. Vendule Svobodové to mimčo moc přeju, a asi je to příklad toho, že ta psychika je hrozně důležitá. Když člověk něco moc chce tak to většinou nevyjde a když to vypustí z hlavy tak se zadaří....
Já jsem teď zase dostala injekci a čekám na menstruaci a pak mě asi nasadí nějakou hormonální léčbu. Už mám pocit, že jsu na té gyndě víc než doma :o))
Holky, mějte se moc krásně a doufejme, že už brzo tady budeme psát, že máme na testu 2 čárečky a porostou nám bříška.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.