No tak já myslím, že cena kočárku nic o majetkových poměrech nevypovídá.
Trochu mě překvapuje, že má tady v diskusi snad každý kočárek z druhé ruky, max. do 5 tisíc, ale na ulicích potkávám v podstatě samé Jané a dražší kočárky. Jsem teda z Prahy, tak možná je to tím.Trochu to na mě působí jako kdyby to byla nějaká úchylka chtít hezký, nový kočárek
Já jsem si na prvního prcka dopřála kočárek podle toho jaký se mi líbil a splňoval to co jsem od něj chtěla. Počítala jsem taky s tím že ho užiju i na druhé dítě, což do měsíce kočárek splní. Koupila jsem si Teutonii se vším všudy asi za 22 tisíc. Rozhodně nejsme boháči, bydlíme ve státtním bytě, na privatizaci si teď musíme něco půjčit a v životě by mě při výběru kočárku nenapadlo, jak budu vypadat na ulici nebo mezi maminkama na hřišti
Prostě jsem si udělala radost, věděla jsem že je to věc, kterou se dvěma dětma budu mít minimálně 5 let a pokaždé když jsem s kočárkem jela, tak jsem měla radost jak se s ním hezky jede, vejde se do výtahu, žádná porucha, nic.
Kamarádka - řekla bych fakt movitá-si koupila Patrona, aby ušetřila(je trochu skrblík) a nechtělo se jí prostě investovat víc a celý rok co v něm malou vozila, tak nadávala jak je těžkej, špatně ovladatelnej a velkej. Malá v něm sice měla prostor, ale do města nic moc. Stejně si pak koupila z druhé ruky Jané a jak byla spokojená. Takže celkem dala za 2 kočárky to co já za jeden
A harčky Lamaze - taky asi 3 máme, většinou jsou jako dárek, po prvním dítěti jsou jako nové, takže teď žádné nové kupovat nemusím ani nebudu.