Nečetla jsem Jany další příspěvky v diskuzi, jen ten úvodní. Já sama jsem narozená 7. září a do školy jsem po zhodnocení PPP šla už v 5 letech, byla jsem nejmladší ze třídy, od někoho skoro o 2 roky a ten rozdíl je sakra znát, svojemu dítěti bych v tomto případě rozhodně nechala odklad než ho posílat v 5 letech do školy. Pamatuju si, jak tam byly děti o hodně starší než já, že jsem to necítila úplně dobře. Za rok by Jany holčička ve třídě problémy neměla, takhle s tím může bojovat že nestíhá, i když se jí ve škole líbí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.