Přidat odpověď
Myslím si, že vrátit dítě do školky je to nejhorší pro to dítě. Například, proč by se pak měla těšit do 1. třídy, když zažilo zklamání... Sama jsem učila jednoho chlapce, kterého učitelka poslala do MŠ pro jeho nesoustředěnost, nevyzrálost. Jeho mamka tomu moc nerozuměla, tak s tím souhlasila. U dalšího dítěte pak sama žádala o odklad, protože se bála, že by ho taky chtěli vrátit do školky. Měla s tím velmi negativní zkušenost. Já jsem toho chlapce učila pak v 5. třídě a ještě v té době se mu někteří hloupí spolužáci smáli za to, že byl vrácený do školky. No, přede mnou si to zkusili se mu smát jen jednou a pořádně jsem jim to vytmavila. Ale ten kluk s tím měl velmi špatnou zkušenost. Učit 26 prvňáků musí být hodně náročné. Já sama jsem učila prvňáky jen jednou a vím, že některé děti se pořádně sžily se školou až kolem prosince. Přeju vám ,ať to dobře dopadne v PPP a pokud by si dcera s paní učitelkou nesedla, opravdu uvažujte o změně třídy (školy). Ale možná je to předčasný závěr, zkuste být s paní učitelkou co nejvíc v kontaktu a uvidíte...
Předchozí