| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslím si, že vrátit dítě do školky je to nejhorší pro to dítě. Například, proč by se pak měla těšit do 1. třídy, když zažilo zklamání... Sama jsem učila jednoho chlapce, kterého učitelka poslala do MŠ pro jeho nesoustředěnost, nevyzrálost. Jeho mamka tomu moc nerozuměla, tak s tím souhlasila. U dalšího dítěte pak sama žádala o odklad, protože se bála, že by ho taky chtěli vrátit do školky. Měla s tím velmi negativní zkušenost. Já jsem toho chlapce učila pak v 5. třídě a ještě v té době se mu někteří hloupí spolužáci smáli za to, že byl vrácený do školky. No, přede mnou si to zkusili se mu smát jen jednou a pořádně jsem jim to vytmavila. Ale ten kluk s tím měl velmi špatnou zkušenost. Učit 26 prvňáků musí být hodně náročné. Já sama jsem učila prvňáky jen jednou a vím, že některé děti se pořádně sžily se školou až kolem prosince. Přeju vám ,ať to dobře dopadne v PPP a pokud by si dcera s paní učitelkou nesedla, opravdu uvažujte o změně třídy (školy). Ale možná je to předčasný závěr, zkuste být s paní učitelkou co nejvíc v kontaktu a uvidíte...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.