Přidat odpověď
Moc pěkně jsem si početla....Dceři je 11,měla jsem na ni krásný Peg Perego z druhé ruky za 1000,-tmavomodrý s
puntíčky,tenkrát moderní...Měl trochu šislý lem boudičky,který jsem pošila sametovou stužkou a byl zas úúžasný.Pak jsem viděla v bazaru oslnivý sporťák Teutonia a cena byla směšných 1400,-.Háček byl,že na jedné straně měl utržené přehazování rukojeti...Stačilo provrtat a dát kovovou tyčku,manžel si s tím snadno poradil...Přitom jsme klidně mohli koupit kočárek nový.Mně vždy přišlo škoda peněz,když doba využití je tak krátká.V mém dětství jsme měli málo peněz a zůstala mi ta spořivost...No a teď jsem na stará kolena otěhotněla,tak jsem začla koukat kolem sebe,v čem se dnes vozí.A nedávno vidím dvě maminky s takovými nízkými hranatými ošklivými kočárky,takové jednoduché a nepohodlné se mi zdály....říkám si-no,asi nějaké levné verze pro ty,kdo potřebují šetřit....A po několika týdnech jsem, zjistila,že je to ten slavný Bugaboo...Kočár pořád vybírám,na nový Jané bych měla,ale prostě mi to přijde škoda...
Předchozí