| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moc pěkně jsem si početla....Dceři je 11,měla jsem na ni krásný Peg Perego z druhé ruky za 1000,-tmavomodrý s
puntíčky,tenkrát moderní...Měl trochu šislý lem boudičky,který jsem pošila sametovou stužkou a byl zas úúžasný.Pak jsem viděla v bazaru oslnivý sporťák Teutonia a cena byla směšných 1400,-.Háček byl,že na jedné straně měl utržené přehazování rukojeti...Stačilo provrtat a dát kovovou tyčku,manžel si s tím snadno poradil...Přitom jsme klidně mohli koupit kočárek nový.Mně vždy přišlo škoda peněz,když doba využití je tak krátká.V mém dětství jsme měli málo peněz a zůstala mi ta spořivost...No a teď jsem na stará kolena otěhotněla,tak jsem začla koukat kolem sebe,v čem se dnes vozí.A nedávno vidím dvě maminky s takovými nízkými hranatými ošklivými kočárky,takové jednoduché a nepohodlné se mi zdály....říkám si-no,asi nějaké levné verze pro ty,kdo potřebují šetřit....A po několika týdnech jsem, zjistila,že je to ten slavný Bugaboo...Kočár pořád vybírám,na nový Jané bych měla,ale prostě mi to přijde škoda...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.