Petro, tohle je taky individuální. Já jsem listopadová, šla jsem do školy v pěti (na doporučení učitelek ze školky) a problém jsem neměla já, jen některé učitelky, které to odsuzovaly apriori, dráždilo je to, protože to bylo proti jejich přesvědčení. (S dějepisem bych bojovala bez ohledu na věk). Přes tyto zkušenosti jsem dala syna (11) do školy o rok dřív, protože to prostě bylo v tu chvíli nejlepší řešení, jsem o tom stále přesvědčená. V našem systému školství se musí dělat kompromisy, pro některé děti ideální řešení neexistuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.