Tu včerejší diskuzi jsem nečetla, zaznamenala jsem snad kdysi jednu diskuzi na toto téma a jsem chytřejší: Prý když uživíš dvě děti, tak uživíš i to 3. nebo 4. Že to už není takový rozdíl.
Sama nechápu, já bych do toho nešla. Svému dítěti chci dopřávat (ne rozmazlovat a kupovat vše). Máme na ulici jednu rodinu, mají 5 dětí, oblečení vždy na velkou vodu, člověk by dal každému korunu jen co je vidí. Skládají se do starého favorita a když šel pán kolem Espace, tak jen pohrdavě prohlásil - jak to může někdo kupovat, takové velké krávy. Přitom o prostoru a bezpečnosti není co s srovnávat. Ale každý to má nastavený jinak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.