| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo,
už jsem to psala Annie, Ano i u nás proběhlo já nechci tohle já chci to co mají ostatní a pak jsem musela vysvětlovat,že jejich věc je mnohem lepší a kvalitnější,což v danouc hvíli pro ně nebylo podstatné. Nicméně pro mě je třeba rozdíl jestli má dítě na nohou kvalitní kožené boty nebo šunt od Vietnamců. Nehodlám cíleně likvidovat dětem nohy.

Jak levné kroužky jsou jinde nevím,ale já platila za hudebku 2800 za pololetí a teď platím synovi 1 hodinu bicích 250,- Tj. minimálně 1000-1250 ,- měsíčně

Dcera bruslí,takže tam je ta cena zase podstatně vyšší.

A i když třeba hráli softball,tak se platilo za oba 4000 za pololetí.

Snažím se děti v jejich zájmech podporovat,takže je pro mě velmi důležité,aby dělali co je baví. Beru to i jako prevenci do budoucna. Čím více zájmů tím méně se budou flákat někde po ulici.

O tom,že škola je taky další výdaj do rozpočtu ani nemluvím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.