| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ananto, Mě tedy tahle diskuze trochu připadá, v návaznosti na tu předchozí, že se neřeší chudé děti, ale že některé nechápou, že dítě označkované od hlavy k patě není hodnota.

Ono fakt ti bohatší lidi nadělají spoustu paseky, žijí konzumně, mají obrovskou ekologickou stopu a ještě to považují za přednost.

Hele, my nemame nouzi, ale deti mi oznackovane nechodi. Kluka oblikam v tescu, stejne vsechno znici.A jestli ziju konzumne? Holka vidis to vsechno strasne cerno-bile. Ja nejradsi jezdim na kole, autem jedu jen do prace, protoze na kole nejsem schopna rozvest deti, dojet do prace a vse stihnout, neuvezu na kole kocar a pak nakup. Ale doma setrime s vodou, energiemi. Sama mam spoustu veci od Vietnamcu. Vcera mi kamaradka rekla, ze neznat nas, tak ji nenapadne, ze financne si muzeme dovolit vse. Detem nekupuju blbosti, ale treba dovolena je pro me zazitek, to chci detem doprat. Zazitky, ne blby hadry a blbosti. A prijde mi jako extrem, jak se tu nekdo navazi do hotelu a mori a Egyptu. V tom blbym Egypte je hezky a my treba radsi jedeme tam nez abychom to prozrali doma. Maso jime tak jednou tydne treba. Ale spousta holek, i kamaradek, co maji hluboko do kapsy, zije vic konzumne ne my. Ja jsem bud v praci nebo venku v teplakach s detma. Sice chodime se synem na golf, coz tady na Rodine je milionarsky sport, ale jeho zelena karta stala 1500 Kc, hole 3000 a mame spoustu zabavy. Syn se mi neflaka, mam ho u sebe a mame zazitky. Unavi se, uci se nejaka pravidla atd.
Spoluzaci mych deti, ti, co jsou z "chudsich" rodin maji miliony blbosti. Syn jim zavidi ruzna PSP atd. Nam to domu nesmi. Nikdy nebudou deti mit treba svoji televizi v pokoji, coz je taky dost casty jev. Misto televize je potahnu ven.A deti mame tri.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.