Orion, takhle zvednout prdel a jít se někam zeptat osobně místo vysedávání na Rodině by možná pomohlo. Aspoň já jsem byla úspěšnější při osobní pochůzce po možných pracovištích než inzeráty. Běhala jsem jako fretka, abych mohla jít ve 2 letech dcery makat. A u toho jsem studovala VŠ, abych měla lepší možnosti do budoucna. No, a teď jsem si uvrzla vlastně 2 děcka na jednom rodičáku (třetí se má narodit v necelých dvou letech malé) Jo, a když můj zaměstnavatel vytuneloval firmu, stát se na mě vys..., nikdo mi nedá těch 90 tis., co mi ti zmetci dluží.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.