| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Essi, jé, já to tak taky dělám(s tím nákupem).~t~A nebo starší dítě dám dozadu, aby se dobře prospalo(předek jde málo sklápět) a prťouse mám v šátku. No někteří lidi jsou fakt dotěrní. Třeba naznačují, proč mám dvojkočár, když by starší 2,5 let už mohla chodit vedle kočáru.Ano, sice může, ale ne pět hodin v kuse...a taky bych asi nikam nedošla na čas, protože by každá cesta trvala třikrát tak dýl~a~To bych je chtěla vidět, slepice, jak by to zvládaly jejich děti, kdyby s nima chodily třeba pět hodin denně po venku, nebo šly na celodenní výlet...Jenže tyhle typy by na žádný výlet nešly, tak možná do obchodu a z obchodu, tak to prostě rozumově nepoberou.~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.