Tak my jsme měli na první dcerku x1 super jízdní vlastnosti perfektní do terénu, polohování mi nevadilo a madlo v kolekci 07 bylo ok,prostorný byl pro našeho drobka až až nikdy by mě nenapadlo, že je pro nějakýho prcka malý. Prodávala jsem ho proto, že byl na mě šíleně těžký a v druhém těhotenství sem se s ním nechtěla tahat, měla jsem strach, no a druhý problém byl že jsem si u rodičů blbě změřila výtah a musela sem sundavat kolečko, ale to byla moje chcyba, nyní mám jané slalom a pije mi krev jak po 3/4 roce vrže jak blázen za ty prachy, brala bych xlandra zpět
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.