| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já mám malé děti a velkého psa~:-D
Scooba bohužel není tak moc inteligentní jako robotické vysavače 5té řady (scooba je nějaká 3řada), ale pokud od toho nečekáte, že to bude důkladně uklízet ve vaší nepřítomnosti, tak do toho. mám doma dlažbu a plovoucí podlahu, z diskuzí na netu jsem se bála, aby mi to tu plovoučku nějak hodně nemáčelo, ale je to v pohodě. co se týče dlažby, tak tam je to super. nedělá to šmouhy, což mop, ikdyž jsem se snažila, mi občas udělal. já pokud vytírám, tak u toho asistuju, tj. netroufnu si odjet mezí tím pryč. dám plnou nádrž a buď pozavírám dveře nebo dám zátarasy a když mám pocit, že je umyto, přepnu na sušení a pak do dalšího prostoru - těch 40m2 mi to takhle udělá bez problémů. Jak by byl moc členitý prostor, tak jí to může zmást a pak určitá místa přejede vícekrát a víc umáčí a jiná třeba vůbec, pak ta nádrž na 40m2 nevystačí. co se týče fleků, občas něco v kuchyni ukápne nebo mi tam našlape pes, to vezme bez problémů, zubní pastu - to zkušenost nemám. co se týče koberce - záleží, jak je vysoký, co mám koberec v obýváku pod stolkem, ten je hodně vysoký (tam zas mám problém s vysavačem, prostě mi na něj nevyjede a když ho položím do prostřed, tak to hlásí, že tam uklízet nebude:o), tam se scooba vyhne. oproti tomu co mám koberečky jako odkladácí pro boty, na ty klidně vjíždí, máčí je - takže jí do cesty dávám boty nebo jiné zarážky. to samé se mi stalo u dveří do ložnice, pokoušela se vjet na koberec, moc to nešlo, ale byla hodně urputná, tj. umáčenej koberec v 1místě, namotaný nítě z koberce na kartáči a samozřejmě se zasekla. Takže tam kde je koberec (stand. podlahovej) buď zavřít dveře nebo tam dát zátaras. My měli stand. v balení 1x lighthouse.
za mě můžu doporučit, mám roomba 581 a scooba - luxuji min. 1x - 2x denně a pak se dá vytírat 1x - 2x týdně. to podotýkám, že pes je 50kg drobek, kterej se chodí projít kolem RD, kde nemáme ještě hotový teréní úpravy, tj. pouze štěrk a bahno - samo, se jí nohy při vstupu domů utírají. a mladší syn se naučil lézt. doma je neustále čistá podlaha a já konečně můžu chodit bosa~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.