| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Piju od té doby, co smím(osmnáct let:))), a zatímco dřív jsem chodila na pivo třikrát do týdne, a něco málo jsem si nalila skoro každý večer, dnes, po 12 letech,piju teda méně....tím chci říct, že kdybych hned kvůli tomu byla alkoholik, už bych se dnes asi někde válela na mezi. Dávám si jen ve společnosti, no v těch 20 letech jsem byla ve společnosti denně:)))
Dnes si dávám víno(kvůli přibírání na váze), pivu se snažím vyhýbat, ale občas si dám. Víno asi tak tři krát až čtyřikrát týdně, od dvou do čtyř deci, jak kdy. Jsem hooodně společenská a mám tu často návštěvy, nebo i já často někam chodím.
Takže postupně snižující se množství alkoholu za posledních 12 let:))
A když mám společenskou pauzu, tak třeba týden nepiju vůbec...
Umím se bavit i bez alkoholu, ale s ním se bavím teda podstatně lépe.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.