| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
mam od sebe holky rok a pul... vydrz... ten rok,, mozna dva.. bude lip. Ja to tedy mela nez ty.. prvnich 7 mesicu mi prislo v pohode, mala se taky narodila v rijnu, na zimu... Mohla jsem tedy podnikat veci jako driv, byla stale v kocarku apod.. zmena nastala, kdyz ji bylo 7 mes. a zacala lezt, z relativne hodneho miminka se stala nesnesitelna histerka :)).. Jakz takze se to uklidnilo az kolem tech dvou rukou, kdy se s ditetem da zacit mluvit....
Ja nejsem typ matky, ktera miluje miminka.. tedy jasne, ze miluju, ale vzdy jsem se tesila, az budou holky aspon dvoulety, aby s nimi neco bylo.. takze chapu tve pocity...
Vydrzi, jednou budes rada, ze to tak bylo.. a ze to mimi- obdobi mas za sebou... Terezce jsou dva roky ? To jeste jde.. vezmi si, kdyby ji bylo 4 a druha by se narodila... Terezka by chtela jezdit na kole, radit , behat.. a ty bys s mimi nezvladala, ted je to preci jen podobnejsi...

musim na ne

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.