| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Moniko, zítra už bude určo líp a konec šestinedělí se musel taky nějak projevit.~;) Já teda nemám děti tak blízko u sebe jako ty, kluci jsou o 20 měsíců, ale vždycky když na mě padne "depka", že nám dneska všechno moc trvá, že jsem se dneska nějak moc nevěnovala a nerozvíjela toho staršího nebo naopak toho mmladšího, a říkám si, jestli jsme neměli na druhé mimi radši počkat, až starší půjde do školky, tak si nejdřív vždycky (naučeně :) vzpomenu, jak hodně se obohatil život staršího syna, když dostal mladšího brášku, kterýho moc a moc zbožňuje (zatím, že, za půl roku to asi bude jinak, jak to tak čtu).

A pak si řeknu, že bych si i tohle, občas náročný období (starší je neodplínkovanej,umrněnej nerváček, co nesnáší oblíkání a začíná "dospívat" do období vzdoru. Mladší je sice pohodová pusinka, ale nesnáší zase šátek i manducu a spí jen v jedoucím kočáře)měla prostě užít a ne jen přežít. Za pár let, až mě nebudou potřebovat (bude jim stačit jen dostatek jídla a pc her :), pak budu plakat, kde jsou ti chlapečci, co na mě byli životně závislí nebo mi večně viseli za zadkem. A je mi líp (do doby, než starší rozsype strouhanku po celé kuchyni, zatímco kojím).

A jinak teda třeba plavčit chodíme se starším odpoledne na střídačku s partnerem, s mladším to uděláme podobně od dalšího pololetí. Na cvičení staršího beru i mladšího, kterej zatím v pohodě vegetuje v autosedajdě a pozoruje okolí. A při cvíču s mladším si starší hraje v herně, která naštěstí probíhá současně. A taky teda máme úžasnou babi, která nadšeně přijede, když potřebujeme, což je úžasnej bonus, za kterej jsem moc a moc ráda.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.