jé to je jak moje dcera, já jí kolikrát neumím odpovědět, hlavně na její pořád dokolečka a ze všech variant omílaný otázky- mamí mají zvířata krev ? a proč ? A proč jí nemají autíčka ? A já mám taky krev ? Po mé odpovědi deset minut šrotuje a pak se zeptá znovu dokolečka- mamíííí a stromeček má krev nebo ne ? A my máme krev ? A proč a prooooooooč. A když se zeptá postopadesátý tak já zoufale vyhrknu a pro slepičí kvoč. Na to se ona zeptá a proč kvoč ? A co je to kvoč ? A na to už opravdu neumím odpovědět a ona slaví své jedna nula a já si rvu vlasy.
Takže jsem automat a nepřemýšlím, ale děti mě snad k tomu znovu doženou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.