| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Binary,jenze u tebe to neni psychicka nemoc spojena s poruchou prijmu potravy. Anorexie je opravdu nemoc a dotycna muze chtit mit sve telo rada,ale mozek ji to nedovoli!!!Pripominas mi moji mamu...ze toho jako muzu nechat ze dne na den a kdyz ne,tak to delam naschval..tak si precti jak to muze vypadat jo...
Pridam teda do placu svuj pribeh.
Ja zacala mit anorexii ve 14 letech a paradoxne to u me zpusobilo to,ze moje mama hucela do sestry t drzi diety,protoze vzdy byla silnejsi.Efekt se projevil prekvapive na me, jedla jsem jen netucna jidla a hrozne se hlidala furt prohlizela. Kdyz jsem se nasim vratila v 15 z pionyraku se 35kg/175cm dostala jsem od detsky doktorky ultimatum,kdyz nepriberu do 2 tydnu 5 kg,zavrou me do spitalu. No hadejte kam tento "uzasny" postup vedl....bolimie jak vysita. Dodnes si pamatuju,jak mi mama nutila velke porce tucnych jidel a neprejte si vedet,co se mi delo v hlave...
Pak uz to pokracovalo blbe, boje doma,hlavne mezi mnou a mamou...vycitala mi,ze ji to delam naschval,kolik jim toho snim,jak jsem neschopna a tak...opravdova "podopora".Lecit jsem se zacala az po par letech,kdy si tata koupil o techto poruchach knizku a snazil se me nekdo konecne trochu pochopit.Jenze bylo uz celkem pozde s tim prestat ze dne na den a na sezeni u psychiatra moje mamka utekla,ze jsme se proti ni domluvili a ze jako za nic nemuze.
Muzu ted rict,ze jsem abstinujici bolimicka/anorekticka,ale nikdy se toho uplne nezbavim,to vim.A co mi pomohlo???Muj manzel.Porad mi rikal,jak jsem krasna,jak se mu libi moje telo a tak...a to jsem tenkrat mela o 10 kg vic.Ted mam 60 kg,jsem spokojena,mam dve zdravy deti,milujiciho manzela,ktery me ma rad se vsim vsudy a to je pro me velka motivace "neblbnout".
Jeste ted nekdy se me mam zepta,uz nelbnes doufam,jak za mlada,to se mi vari krev ~o~,ale jinak nemame uplne spatnej vztah.
Musim si davat pozor,abych jedla pravidelne,nehladovela a neprejidala se...ale jsme opravdu moc stastna,ze jsme na tom ted takto...mohlo to dopadnout velice spatne.Pokud jednou budu mit jeste holcicku,budu delat vse proto,abych ji byla oporou ve vsech situacich a doufam,ze se budu umet zamyslet i sama nad sebou.....
Vsem co bojuji nebo abstinuji preju hodne sil a hlavne velkou podporu od okoli,ta je moc dulezita ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.