Přidat odpověď
Moje 4měsíční dcera od narození ublinkává. Cca od 2. měsíce jsem pro nedostatek mléka přestala kojit a začala dávat Nutrilon, ale ublinkávání se nezlepšilo. Spíše se to zhoršilo. Nechám ji dobře odříhnout, ale stejně několikrát blinká i po 2 hodinách v půlhodinových intervalech ( ublinkne pokaždé tak velkou lžíci ). Začala jsem dávat Nutrilon AR, Bebu AR, pak někdo poradil, že mám vyzkoušet Sunar, ale je to pořád stejné. Začala jsem od 4 měsíců vyřit kašičky, dávat ovocné a zeleninové příkrmy - prý hustější strava pomůže. Ale blinká stále. V noci se budí tak 1-2x, dostává Sunar. Do půl hodiny opět usne a neblinká nebo si ublinkne jen trošku při odříhnutí. Přes den se snažím ji po jídle nechávat v klidu třeba v sedačce nebo na zádičkách ve zvýšené poloze, ale blinká stejně... Četla jsem diskuzi o tom, že se v takových případech dítě přejídá. Malá sní od 2 měsíců stále stejné množství a to 130ml. Myslím, že by už měla sníst víc. Ale když to zkusím, sní sice vše, ale o to víc blinká. Za poslední měsíc přibrala jen cca 30dg. Nemá žádné potíže, nemá bolení bříška ani před blinkáním nepláče. Poraďte prosím, co dělat. Předem moc díky.
Šárenka
Předchozí