Ahoj,
osobně chodím k homeopatce možná 10 let, děti obě odmala.
Pomohla mi:
vůbec otěhotnět, bez homeo léčby by to šlo velmi špatně (menzes třeba jednou za 4 měsíce, kvasinky, chlamydie, zasekaná psychika a podobné radosti)
srovnat se psychicky - já před léčbou a po léčbě to se vůbec nedá srovnat
zlepšit imunitu - před léčbou jsem brala tak 3x do roka antibiotika, po léčbě jsem měla jedny za 10 let.
Dcerce vymizel exém, který se objevil po očkování hexavakcínou, synovi se vyřešily záněty středního ucha kombinované s angínami a psychika (jako miminko byl opravdu velmi uplakaný, brečel klidně 6 hodin v kuse a přes den vůbec nespal, po léčbě mimino jak vyměněné...).
Je to běh na dlouhou trať, ale u dětí to jde všechno rychleji a opravdu to stojí za to. Je ovšem potřeba dobře zvolit homeopata. Mně osobně se nejlíp osvědčila klasická homeopatie, která léčí člověka dle jeho aktuálního stavu, tzv. po vrstvách. Víc o jednotlivých druzích homeopatie se dočteš na http://www.klasickahomeopatie.cz
(stránky mé homeopatky). Netvrdím, že je to jediná správná cesta, nicméně mám vyzkoušené, že to opravdu funguje.
První návštěva homeopata stojí +- 1600,-, někdy jde o hodinovou, někdy i o tří-čtyřhodinovou konzultaci. Kontroly pak okolo 800,-, probíhají tak 1x za tři měsíce.
Tak hodně štěstí