| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
moc Vás poprosím o Váš názor.Jsem dost zoufalá a vůbec nevím co mám dělat???
Máme devítiletého kocourka u rodiného domku.Osm let s náme bydlel doma na sedačce a když chtěl ven,tak se šel proběhnout ven.Chytnout nějakou tu myšku a pak honem se pomazlit zase domů.Bohužel jsme zjistili u mladší dcery silnou alergii na kočku,psa(psa máme taky) a tak jsme museli obě zvířátka vloni na podzim vystěhovat do sklepa.Manžel udělal super dva zateplené(fakt poctivě)kotce a dali jsme je do sklepa kde v zime je nějakých +13st.Do dveří dal manžel lítací dveře at jsi zvířata chodí ven,jak chtějí.
A ted ten můj problém????Zdá se mi,že kočka ztrádá,že to nenese moc dobře????Nemůžu si ji pochovat,pohladit...chtěla by stále dovnitř,je to prostě hrozné.dali jsme jí kotec přez léto pod schody venku a stále tam ted spává a do sklepa nechce????
Je mi šíleně líto,byl to můj mazlíček,ale bohužel domů ji pustit nemůžeme!!Dcera má velmi silný ekzém a opravdu silnou alergii na kočku a psa.Zprávně by jsme ji měli dát pryč uplně~Rv.A tak stále přemýšlím jestli nemám někoho požádat jes ti by jsi ji nevzal domů,myslím do bytu na pár zimních měsíců a zase na jaře bychom si ji vzali zpátky.Ona stejně celou zimu bývala doma na sedačce!!!Hladit ji nehladíme a zničeho nic kočka je bez láska,bez tepla domova????A vlastně nechápe proč,že???Když nic neudělala???
Stále přemýšlím,jestli by byla radši u cizích(samozdřekmě někdo známí,cizím bych ji nedala)ale s láskou a v teple a nebo sice ve vytepleném kotli ale jenom se psem na zahradě a volnost???
Nezlob te,se,nějak jsem se rozepsala~o~
Moc děkuji o Váš názor~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.