Eliano,
moc lituju. Mám doma 4,5letou těžkou alergičku na veškeré kvetoucí všechno v jarních měsících - projevuje se ekzémem. Hodně ošklivým, dva měsíce hrůza, zbytek roku zvládáme.
My máme doma kočku a mám 2 koně. Ne doma
. Malá celá maminka - koně od mimina zbožňuje. Výsledky podrobného krevního rozboru - těžká alergie na ty jarní pyly a na KONĚ. Na žádné jiné zvíře
. Pan dokto velice rozumný. Není zastáncem vakcinace malých dětí. Nicméně u dcery je to u těch pylů nutnost. Ví, že ve Francii se vyvíjí vakcína na ty koně a jakmile bude k použití, použijeme ji.
Zkušenost s alergií na ty kočky máme v rodině - je ten kocourek kastrovaný? To totiž hodně pomůže. Ona nevadí vetšinou přímo srst. Vadí hormony, které se olizováním do té srsti přenáší. Co se mazlení týče - jak už Ti radily holky - oblečení, které doma sundáš a případně bych se osprchovala. A pokud by se dítě léčilo, myslím, že by se projevy alergie měly rozhodně zmenšit.
Malá naštěstí ty koně nemá nějak extrémní hodnoty, já to na ní vůbec nepoznala. Pokud s nimi má být delší dobu, dám jí Zyrtec, přijdeme domů, všechno vyperu a dítě ihned vykoupu.
Ono hodně záleží na tom alergologovi, jak je rozumný.