Poraďte mi prosím jaké si mám pořídit nosítko na půlroční mimi. Myslím že syna nebudu nosit denně, nebo dlouho v kuse, protože v kočárku je rád. Ale někdy má prostě svůj den a chce jen nosit. Měla jsem půjčenou na zkoušku klokanku a moc se mu nošení líbilo.Vím, že klokanka není pro mimi vhodná, proto bych si ráda pořídila nějaké lepší nosítko. Bohužel jsou moje finanční prostředky omezené, a taky jak jsem psala nosit budu jen příležitostně-na nákup, na poštu a občas doma na uklidnění.Jen šátek mě nijak neoslovil, raději to nosítko. A ještě dodávám, že jsem baculka. Děkuji za váš názor.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.