Jako okultni beru predevsim to, ze ac byl pokrten / a tezko ti vysvetlim, co to znamena, kdyz krestanem treba nejsi/, snazil se do duchovna / tedy sveta neviditelneho/ proniknout tim, ze chtel obejit Stvoritele..smesna iluze, ve ktere ale uvizl..to by bylo na dlouhe vysvetlovani a nevim, jestli bys vubec mela zajem.
Babiki - nenapsala jsem, ze homeopatie nefunguje, pokud predpokladam umis cist.NAOPAK! Upozornuji, ze neni v soucasne dobe zadna validni studie, ktera by dokazovala klinickou ucinnost techto preparatu / protoze neni mozne je nazvat podle WHO ani lecivy../..Presto k jakymsi posunum v urovni zdravi / a to v obou smerech / dochazi..Ptam se te tedy a pokud to dovedes, logicky odpovez - jestli to neni FYZIKA, ani CHEMIE, co je to?
A jestlize chces neco kalibrovat, ci merit, musis nejdrive vedet,CO chces merit a na co jako by se ten merici "pristroj" mel vubec zhotovit...
Protoze prave to - CO tam pusobi, neni ani zadna fyzikalni velicina, kterou je mozne ciselne vyjadrit a tim nejak objektivne zhodnotit..Je na case ale, ze konecne WHO vydalo prohlaseni, ze tyto preparaty se NEMOHOU pokladat v zadnem pripade dle platnych biomedicinskych zakonitosti, za UCINNA LECIVA..
Vis, ono duchovno jisteze existuje, vzdy ale s konkretnim znamenkem..Neexistuje neco indiferentniho "neutralniho"..Ale o tom bys mela trochu vic studovat.Takze ani jako lekar, nemohu rict, ze je mi "jedno" CO pusobi, kdyz nemohu doted urcit o co se vlastne jedna, hlavne ze to "funguje"..Nato mam v cinnosti zrejme vyssi procento cortex cerebri..
Nevim, kde jsi nabrala spojeni "krestansky fundamentalista"..Mela by ses take naucit pravdivy vyklad techto slov, nez si je nekomu, / koho navic vubec nemuzes znat, natoz z "virtualni" pozice, ve ktere se nachazis/ , dovolis nesmyslne a neoduvodnene "prisit"..v tomto smeru je mi te lito, jak jsi se vsim hned hotova..bez ochoty vec do hloubky prostudovat, abych byla sto neco hodnotneho k tomu rict..