Prosim pomozte mi najit informace. Jsem opravdu hodne vystraseny.
V soucasne vlne viroz se mi bohuzel stalo to, ze moje zena, ktera je v soucasnosti tak v 8.-9. tydnu gravidity chytila chripku (nebo co to ted radi). Muzete mi prosim poradit internetove zdroje informaci (idealne cesky, nebo anglicky), kde se o tomto problemu a jeho moznych vlivech na plod mohu dovedet vice? Odkazy prosim sem, nebo na mejl graviroza@email.cz . Mate nekdo zkusenost s nasledky a riziky virozy v takhle nizkem stadiu gravidity? Dekuji i (zvlaste) za nepriznive informace. Kdyz budu vedet vic, nebudu se mozna bat az tak iracionalne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.