Tak dodatečně k prvním narozeninám hodně neeeeeeejjjjjj A už tape? to je parádaa už tolik zubů? to spaní tedy nespaní je určitě k těm zubům,to měl Fanda taky. a nebojdepky jsou na místě to prostě někdy příjde s hlídáním to máš blbý,já jsem ráda že mě tchýně občas pohlídá,moje máti vůbec nezájem
Jinak u nás už se vesele drandí na motorce,schody už zvládá sám a má všechny mléčný zuby venku,tedy v roce a půl 20 zubů. myslím,že i Matese předhonil,ten je měl před 2 rokem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.