Aho Jani, my se s manželem snažíme otěhotnět asi půl roku, ale zatím se nám to nedaří. Ze začátku jsme to brala tak normálně, ale postupem času jsem se začala o to zajímat víc. Teď už si každý den ráno měřím teplotu a poprvé jsme zkusili i prstíčkovou metodu. Za 5 dní by měl přijít M, ale moc s tím nepočítám, že by to vyšlo. Mám totiž trošku zdravotní problémy. Manžel by už také moc chtěl miminko a je smutný, když nastane den D. Zase můžeme začít znovu. Věřím ale, že jednou se to povede. TO mi dodává další síly do boje. Přeju Ti mnoho úspěchů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.