Hroudo
ani nevíš jak ti rozumím... Bych tak potřebovala ticho... chvilku denně... Mám mozek na 20 místech najednou, jsem strašně roztržitá, zapomnětlivá, přijde mi, že jedu šíleným tempem... chodím spát kolem půlnoci vstávám kolem 5té a to mezitím ještě krmím Daníka a kluky vracím do postele, páč se furt budí x krát za noc... a to mi přijde, že jen krmím, přebaluju, odstříkávám, řeším hádky a bitky... d toho nějaká pračka, myčka, oběd a pod... A v podstatě si fakt připadám že nic nestíhám a nezvládám pořádně.... Včera po dlouhé době jsem si sedla a udělala skoro celý kalendář k vánocům. Už jsem to potřebovala. Vidět taky něco pěknýho co sem udělala a že i to nikdo nezruší. nepočmáře, neroztrhá, nerozdupe apod...drž se...
Jednou musí být líp... Já jsem teď v takovém rozpoložení, že mi vadí už i to, že na mě kluci sahají, dělá mi to zle a já nevím proč. Věnuju se jim maximálně od rána do večera, víc už fakt nemám z čeho dát a stejně jakmile se otočím tak na mě hned visí a tahají mě za ruce a všechno mi berou... A mě už je z toho zle
Ze sebe je mi zle