| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám vrtané už hoodně dlouho a nemůžu si je vynachválit. Vůbec nic se mi nepovoluje, vydržely už mnoho pádů, jednou si na ně brácha sedl, když jsem je dala na peřinu a přežily :-)
U těch vrtaných taky záleží na tvaru skel, já si je koupila jako oválné, pak se mi už nelíbily, tak jsem si koupila jiné výrazdnější a po delší době se mi to výrazné už tolik nelíbilo a zalíbily se ji jiné vrtané (hlavně jiný tvar skel), ale tím, že nebylo peněz nazbyt tak manžela napadlo, ať si nechám do těch "starých" vrtaných dát jen nové skla v tom tvaru a mám "nové" brýle a naprostá spokojenost!

Znám hodně lidí, co má vrtané a nikdy to nebylo šlápnutí vedle, všem sluší. Připrav se, že to bude hodně změna po těch výrazných, ale já to tenkrát uvítala, už mě výrazné prostě omrzely a to jsem měla jen horní obroučku a výraznější nožičky.
Já bych třeba výrazné plastové mít nemohla, ač se mi leckteré líbí když jsou na stojanu.

Jo ještě je rozdíl brýle a brýle. Ty původní o kterých mluvím před cca 7lety stály 4tis jen obroučky. Pak jsem si v mezidobí koupila jedny vrtané ve slvě za 1tis a vůbec je nenosím, jsou prostě hrozné po všech stránkách a to jsou z Grand Optiku. Takže nezáleží na tom jak velký je to obchod. Já chodím do relativně malého obchůdku v Michli a naprostá spokojenost, do Grandu jsem šla kvůli slevám spálila jsem se.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.