Rozvař nakrájená a oloupaná jablíčka ve vodě (můžeš i přisladit), když jsou úplně měkká, tak je rozšlehám metličkou (nebo můžeš pomixovat- my máme raději kousky), a zahustím to pudinkovým práškem rozmíchaným ve vodě- množství odhadneš podle velikosti hrnce a podle požadované hustoty. Můžeš použít třeba i jahodový pudnink, pak jsou přesnídávky narůžovělé. vařící to leju do skleniček, okamžitě zašroubuju a otočím na den dnem vzhůru. vydrží asi rok.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.