| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jooo,moje dcera je také neskutečně hlučná,mám to naprosto stejně jako ty,také jen neustále říkám "ztiš se,nekřič,zklidni se,neječ.....".Je velmi divoká,neklidná,i když něco dělá,cokoliv....skáče,běhá,tancuje,hraje si,dělá domácí úkoly,koupe se,tak u jakékoli činnosti neustále mluvííííííííííííííííí,pořád,v kuse~n~.Když byla menší a ještě jsem ji chodila uspávat,tak jsem pozorovala takový zvláštní a pro mě záhadný jev-čím víc byla unavená a blížila se ke spánku,tím víc mluvila.Nedokázala jsem si to vysvětlit.Její chování připisuji celé na vrub ADHD,většinou to tak nějak všechno snáším,ale někdy jsou dny že jsem z toho úplně zoufalá a netoužím po ničem jiném než zmizet,zmizet a zmizet.To je tak neuvěřitelný nápor na psychiku,fakt na cvokárnu.A ještě k tomu mluvení-dcera začala velice brzy mluvit,když jí byl rok už uměla spoustu slov,v roce a půl již s námi naprosto samozřejmě komunikovala v dlouhých souvětích,jak dospělá,neuměla sice ještě R a Ř ale jinak měla velmi čistou výslovnost a každý se podivoval tomu jak krásně mluví a jakou má slovní zásobu.Nevím zda jsem někde neudělala chybu,když jsem ji jako malinkou téměř pořád nosila a chovala a vykládala jí všechno možné v rámci poznávání světa.Třeba kdybych se tenkrát tak neangažovala,byla by dcera dnes aspoň chvíli zticha.Ona mlčí jenom když spí~e~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.