Přidat odpověď
No výborně, proto jsem psala, že jejich existenci nemohu vyloučit. Jestli je manželka toho "kamaráda" jednou z nich, má to pro něj dva efekty: 1/ Nemůže v zásadě udělat nic, čím by manželce v poměru zabránil, pokud tedy není nápadně bohatý a nemůže ji vystavit nebezpečí odstřižení od jeho financí. 2/ Ten poměr jeho manželství nijak neohrožuje, protože ten milenec by byl vlastně jen taková "dočasná sezónní kabelka". Protože těch mrch je na světě o něco méně, než těch, co si nevěru omlouvají svoji nespokojeností v nějakém aspektu svého manželství, moje "rada" mířila spíš k tomu, co by mohlo zafungovat na tu většinovou nevěrnici. Každá radíme něco jiného v důsledku toho, že předpokládáme jinou výchozí situaci. Takže naše teorie nejsou ve sporu, jen každá předpokládáme jejich cílení na trochu jinou ženskou. ("Kamarád" by asi byl schopen si vyhodnotit, co z toho považuje za pravděpodobné, a podle toho si postup vybrat.)
P.S. Tvoji odbočku k e-mailu jsem nepochopila, do tématu mých příspěvků mi nikam nezapadá, předpokládám, že asi byla ovlivněná ještě nějakou jinou částí diskuse.
Předchozí