Ahoj, chci se zeptat, co mě čeká na genetické konzultaci v Prenatalu v Brně. Vyšly mi špatně triply - riziko Down. syndromu 1:220. Na pátek jsem objednaná na konzultaci a moc nevím na co se připravit. Na co zhruba se mě budou ptát? Abych si případně zjistila info od příbuzných...Navíc jsem někde vyčetla, že skoro automaticky hned posílají na amnio. V podstatě se proti tomu nebráním, ale nejdřív bych chtěla, aby udělali ten podrobný UTZ a pak případně teprve amnio. Prosím o vaše zkušenosti a rady. Předem díky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.