| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dekuju Motylice za odpoved. ~x~
Proc ty intriky? Ja myslim, ze je to proto, aby mamu v babiccinych ocich co nejvic ocernili, aby udelali z mamy tu zlou a vypocitavou.
Babicku a tetu dostat z vlivu Osoby je hodne nerealne, leda ~4~
Na katastru uz jsme byli, prave proto vime, ze byt uz je tety.
Jsem zoufala, je hrozne videt mamu, jak place, ze uz nikam nepatri, ze se na ni vysra.. rodina a porad premysli, proc uz ji nemaji radi. ~n~
Az se mama trochu vzpamatuje, tak se chceme jit zeptat na radu pravnika a uvidime.
Ted zkousim hledat zatim nejake informace na netu, abych az pujdeme za pravnikem vedela co asi muzu ocekavat.
Diky tomu jsem nasla stranku, kde pisi, ze dar se zapocitava do dedictvi. Do te doby jsem o tom nemela tuseni.
Prozradis mi fintu fn? ~f~:-)

Myslim, ze bychom se i smirili s tim, ze by vsechno ziskala teta. Ale nemuzeme se smirit s tim, ze to ziska Osoba. ~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.