Ještě jsem se dívala do diskuse. Ono to s těma autosedačkama není tak jednoduchý, když jsem ho kupovala já před cca rokem, tak se daly naklapnout na tuším 2 kočáry, zbytek výrobců to vůbec nedělal a pochybuji, že se to změnilo. A stálo to dost. Jinak taky doporučuju kočárek co nejlehčí,přece jen dvě děti a kočár se pěkně provezou. Já chtěla s otočnými kolečky a abych s ním dokázala manipulovat sama,tj. skládat ho do a z auta. A samozřejmě 80 cm šířka. Kalkulovala jsem s tím,že se mi v něm povezou až dvouletý děti,třeba i starší, tak aby mě z něj neruply záda a nervy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.