tohle je nohavide vc pio squad..do breku Vy kdož máte uši k slyšení a oči k dívaní všichni lidé dobré vůle slyšte moje zpívaní chci vam vylíčit příběh smutný jako život sám o tiche bolesti kterou na duši mám
V měste Olomouci v starobyle metropoli hané se narodilo dítě samým ďablem znamenané neboť rudou skvrnu velikosti lipového listu mělo na tvaři své jí jsouce nezrozené v Kristu.
jeho ubohá matka jejiž jméno není známo jej položila ke zdi kaple na chladiví mramor aniž řekla komu o tom aniž zmínila se muži ktery její tělo ke své rozkoši jen využil
seděl sem vedle ní ve špinavym bordelu jenom tiše plakala a držela mě za ruku na sobě neměla nic a měla dělat robotu měla se mile usmívat a prodavat nahotu
dítě nalezeno bylo mrtve druheho dne z rana otec rekl ze tak zněla vule všemocneho pana a soudní lekař suchou řečí policejní čestiny napsal že smrt nastala podchlazenim v noci zhruba ve 3 hodiny
ale netoužila po ničem nez po chvili ticha pritiskla se ke mě začala mi šeptat do ucha ze už nemuze dal ze ztrací víru ve vsecko vypravěla o tom jak jí zaškrtili decko
oné noci ja v tam těch místech sem byl a však jine sem věci dělal zpíval a pil dvacet metru stranou kaple na lavičce z lahví vína sem zpíval a tvou bluzu rozepinal
povidala pěkny veci o svym manželi co po ranu jí probouzí hned pestí do hlavy a její rodice že po porodu jí hned odhodili dvacet let jí bylo už jí dochazeli síly
svlíkni si košilku lasko moje do rana bíleho daleko je do rana bíleho jeste kousek krasne je kdyz lidi milujou
ja tam sedel jako cvok a nebyl schopnej slova před jejím pohledem už nedalo se vubec nikam schovat pak si lehla na postel a začla usínat zeptala se jestli se o ní muzu postarat
jakej sen se mu zdal na co myslelo k ranu když vychladalo jeho tělo v bílem povianu? zda vidělo tmu zda vidělo hvězdy tvaří k obloze a hlavičkou ke zdi
pak už nevnímala a ja přez ní položil deku vyšel jsem do noci ven a dusil v sobě kus vzteku myslel sem na její strach na každou její ranu jakej sen se jí zdal a na co myslela k ranu
jiste slyselo muj hlas ktery parkem zněl jiste volalo a ja ho neslyšel ja ho neslyšel a nešel ta kam jít bylo nutné od té noci mé písně jsou bez vyjímky smutné
nechal sem jí tam ležet a šel pomalu domu proc sem jí nevytahl pryč z tech pekelnych drapu chtel sem si jenon užit nevedel co bylo nutny od te doby jsou moje pisne bez vyjimky smutny
cas odnaší naší bolest zvolna nahoru a hanacka rovina se tahne k obzoru jako prsty se k nebi tyčí olomoucke veže a to ja sem byl kdo tam na mramoru ležel a to ja sem byl ,a to ja sem byl a to jasem byl - ja tam byl - ja sem byl -ja tam byl kdo tam na mramoru ležel to ja sem byl .....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.