| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Makovko,
k nam si naslo cestu i to ctvrte, i kdyz celkem necekane. A zrovna dneska ho manzel mazlil a uplne rozechvelym hlasem mi povida "Pokazdy, kdyz cekame dite, tak si rikam, ze je nemozne milovat ho jako ty, co uz mame. A pak se ta laska proste nejak jeste vynasobi. Nevim, jak je to mozne, ale je to tak. Zazrak." Jinak nejmladsimu je 7 tydnu a uzivame si ho opravdu hodne. S kazdym dalsim ditetem je to takove svatecnejsi.
Jinak co se tyce 3 deti, pro me to byl stav naprosto perfektni, zvladala jsem toho hodne. I kdyz to byl velky skok ze dvou na tri, mela jsem pocit, ze jsme velka rodina a byla jsem naprosto spokojena. Vetsi vekovy rozdil mezi detma ma taky neco do sebe, u nas mezi nejstarsim a nejmladsim 9.5 roku a tak resime spoustu odlisnych veci najednou. Velka rodina je pozehnani a kazde dite neco prinasi. Jednou jsem tu cetla, ze od urciteho poctu deti se s novym prirustkem uz jenom zvetsuje velikost hrncu. Tak jsem si na to ted vzpomnela, kdyz mi manzel prinesl hrnec s obsahem 15 litru a poznamkou, ze nase kuchyn bude za chvilku komercni~t~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.