| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

S mojí matkou je to jak na houpačce.Někdy je v pohodě,někdy je opravdu šílená.Někdy mám sto chutí ji poslat do ...,někdy jsem ráda,že ji mám

Je pravda,že když se narodila dcerka a já po porodu měla vysoké teploty a zánět prs,tak nám pomohla opravdu moc a moc.Dcerka ji má taky celkem ráda,ale mého taťky víc.Kvůli dětem bych nic radikálně řešit nechtěla.Matka má vnoučata opravdu ráda,kdykoliv je ráda pohlídá.Bydlí od nás 30 km - díky bohu za to

Ale co mi vadí je to,že mě stále považuje za nemožnou,neschopnou,když se nezařídím podle jejich rad,je vše špatně.Když přijde k nám,chová se tu jako doma.Vždy jí zdůrazním,že mi to vadí,že tady je jen na návštěvě,ale ona se jen směje.Začne mi doma klidně uklízet,vařit... - prostě děs.Chodí asi jednou za měsíc.Vždy jí řeknu,at jde s dětmi ven,ale většinou je u nás celý den a celý den venku opravdu být nejde.Když má přijít,jsem z toho už předem vynervovaná.POslední dobou mi to vadí stále víc.Každý den telefonuje,ptá se jak se máme,ptá se na děti - všechno v pohodě.Ale jak řekne,že přijde,mám po náladě.Někdy si povykládáme celkem fajn,ale z toho je schopná mi doma umýt např. všechna okna a u toho opakovat,jaký su prase,že mi to nevadí.Tak jí v klidu řeknu,že prasata asi teda jsme,že nám to opravdu nevadí no a je zle.Asi by někdo za takovouhle pomoc byl rád,ale nic se nemá přehánět
Chodí k nám jen když je manžel v práci,jinak nee.Jinak pouze na oslavu narozenin dětí

ASi jiná nebude,ale já cítím,že tohle už dlouho nevydržím.Manžel se do toho neplete,nechává to na mě.

Co byste poradili vy?

Mám být přísná i za cenu toho,že spolu přestaneme mluvit anebo kvůli dětem mám dále vše snášet?Jednou za měsíc to jde,ale někdy je to i častěji a to už je potom opravdu náročné

Na moji švagrovou to zkoušela kdysi taky a dopadlo to tak,že se brácha s mamkou pohádal a přestali spolu mluvit.A můj synovec babičku opravdu neznal

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.