Ono doplaceni jeste neni OV. To az opravdu bude v OV, tak staci, kdyz jeden nechce a nejde to. Do te doby je to o vetsine. A jak pises,tak to vypada, ze by to nechtela jen tvoje maminka a sousedka.. Co se tyce lidi v panelaku... jsem z nej, ted jsem v tretim a vsude jsou blbci,zavistivci... Bohuzel.
Polystyren - co jsme se ptali a co jsem videla u jinych panelaku,tak se pod to neco dava. Ale tady vedle jen ten polysteren lepi na panel a ted to prave dovrtavaji do mezer mezi panely aby tam drzel...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.